Eladó Komáromi lakások

Keresés
Eladnám, kiadnám

Komáromi lakás

Komárom gazdag történelme ma is tetten érhető a város hétköznapjaiban, hangulatában. Ön is részese lehet ennek, ha úgy dönt, hogy itt vesz lakást. A Dot-Ing kínálatában egyaránt szerepelnek panel- és téglalakások. Csupán ki kell választani az Önnek legmegfelelőbb lakást széles választékunkból.

Szeretnénk minél egyszerűbbé tenni Önnek a döntést, ezért minden ingatlanról részletes leírást és rengeteg fotót készítünk. A hirdetésből így pontosan kiderül, hogy milyen állapotú az eladó lakás. Tudjuk, hogy vásárlóinknak nemcsak a lakás ára lehet mérvadó, hanem a fenntartási költségek is. Éppen ezért az ingatlan fűtésrendszeréről is tájékoztatjuk.

Kérdéseit nyugodtan felteheti nekünk a hirdetésben megadott elérhetőségeken. Szívesen válaszolunk Önnek akár telefonon, akár e-mailben keres meg minket. Segítünk, hogy megszerezhesse a kiválasztott lakást, díjmentesen vállaljuk a hitel- és a CSOK-ügyintézést.

Eladó lakás Tata Eladó lakás Tatabánya Eladó lakás Komárom Eladó lakás Oroszlány Eladó Ácsi ingatlanokEladó Mosonmagyaróvári ingatlanokEladó Komáromi ingatlanokEladó Dunaszigeti ingatlanokEladó Vértessomlói ingatlanokEladó Hegyeshalomi ingatlanokEladó Tatabányai ingatlanokEladó Tatai ingatlanokEladó Naszályi ingatlanokEladó Szomódi ingatlanokEladó Dunaszentmiklósi ingatlanokEladó Baji ingatlanokEladó Környei ingatlanokEladó Oroszlányi ingatlanokEladó Vértesszőlősi ingatlanokEladó Dunaalmási ingatlanok
Dot-Ing Ingatlan és Hiteliroda
Tata, Ady Endre út 29-31.
Központi telefonszám.: 06-34/303-127
E-mail: info@dot-ing.hu
Irodáink
Adószámunk: 14279841-2-11

Navigáció