Komáromi ingatlanok, családi házak, lakások

Keresés
Eladnám, kiadnám

Komáromi ingatlan, ház, lakás

Temérdek eladó ingatlan várja Komáromban. Akár lakhatási, akár kereskedelmi célra keres, nálunk biztosan meglesz a lakás, ház, iroda, kereskedelmi épület vagy telek, ami után kutat. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, rendszeresen kerülnek fel oldalunkra új hirdetések. Vagyis akkor sem kell feladnia, ha most még nem találta meg a vágyott ingatlant. Térjen vissza néhány nap múlva, és nézze át újra ajánlatainkat!

Az ingatlan leírásában összegyűjtöttünk mindent, amit érdemes tudnia a lakás vagy ház tulajdonságairól. Informálódhat annak állapotáról, Komáromon belüli elhelyezkedéséről, a korábbi felújításokról, a fűtésrendszer típusáról. Minden ingatlanról több fotót is készítünk, ezek megtekinthetők a hirdetéshez tartozó galériában.

Ha bármilyen kérdése van, vagy szeretné megtekinteni valamelyik ingatlanunkat személyesen is, vegye fel velünk a kapcsolatot! Kereshet minket e-mailben, telefonon vagy a weboldalon keresztül küldött üzenetben is.

Eladó lakás Tata Eladó lakás Tatabánya Eladó lakás Komárom Eladó lakás Oroszlány Eladó Ácsi ingatlanokEladó Mosonmagyaróvári ingatlanokEladó Komáromi ingatlanokEladó Dunaszigeti ingatlanokEladó Vértessomlói ingatlanokEladó Hegyeshalomi ingatlanokEladó Tatabányai ingatlanokEladó Tatai ingatlanokEladó Naszályi ingatlanokEladó Szomódi ingatlanokEladó Dunaszentmiklósi ingatlanokEladó Baji ingatlanokEladó Környei ingatlanokEladó Oroszlányi ingatlanokEladó Vértesszőlősi ingatlanokEladó Dunaalmási ingatlanok
Dot-Ing Ingatlan és Hiteliroda
Tata, Ady Endre út 29-31.
Központi telefonszám.: 06-34/303-127
E-mail: info@dot-ing.hu
Irodáink
Adószámunk: 14279841-2-11

Navigáció