Tippek a sikeres ingatlankiadáshoz 2.

2022.08.08

A hatásos hirdetés

A potenciális bérlők érdeklődését legegyszerűbb módon hirdetéssel – esetleg ajánlással – lehet felkelteni. Egy jól megírt, informatív, látványos és szép képekkel és alaprajzzal kiegészített hirdetés megnöveli a kiadás esélyét, valamint abban is segít, hogy a legjobb áron történjen az ingatlankiadás.

 

Mire érdemes figyelni a hirdetés elkészítésénél?

Rövid és lényegre törő legyen

Helyes nyelvi és stilisztikai megfogalmazás

Megszólítja a bérlőt

A lakás előnyeit hangsúlyozza

Kitűnik a versenytársak közül

Olvasd el ezt is: Lakáshirdetés: hasznos tippek eladáshoz és bérbeadáshoz

 

Tipp: A rezsiköltség most már mindenkinek fontos tényezővé lépett elő. A bérlők tájékoztatása érdekében a hirdetésben mindenképp tüntesd fel a fűtés típusát, a közös költséget és a rezsi összegét is. A bérlőid szemében nagyon vonzó szempont lehet az alacsony rezsiköltség is, ezért ezt külön is érdemes kihangsúlyoznod.

 

Ott hirdess, ahol a legtöbb érdeklődőt éred el

Koncentráljuk energiáinkat, erőforrásainkat arra a portálra, ahol a legtöbb érdeklődő érhető el. A sikeres eladás nem azon múlik, hogy a legtöbb helyen hirdetünk, hanem azon, ha maximálisan kihasználjuk a lehetőségeinket.

A similarweb.com májusi adatai alapján 11 200 000 látogatás történt az ingatlan.com-on, ami a gyakorlatban azt is jelenti, hogy a legtöbb valós érdeklődőnek itt tudjuk megmutatni a hirdetésünket. Az ingatlan.com nem csak Magyarország nagy múltú és ikonikus ingatlanhirdetési portálja, hanem egyben a leglátogatottabb is, ami toronymagasan emelkedik ki a többi ingatlanhirdetési portál közül.

 

Önállóan vagy ingatlanközvetítővel?

Számos tényező közrejátszik abban, hogy az ingatlankiadás egyénileg vagy közvetítővel történik, elég, ha csak a mindennapi életvitelünkre, időbeosztásunkra, vagy a saját személyiségünkre gondolunk. Ha gondot jelent az érdeklődők telefonhívásait fogadni, nincs időnk az ingatlan bemutatására, esetleg nem abban a városban élünk, ahol az ingatlan fekszik, vagy kellemetlenséget jelent számunkra a tárgyalás és az áralku, akkor bátran kérjük szakember segítségét, aki mentesít minket ezek alól.

 

/forrás: ingatlan.com/

 

További írásaink megteintése »

HIRDETÉSFIGYELÉS:

Adja meg e-mail címét, és mi értesítjük ha a beállított keresési feltételeknek megfelelő ingatlan kerül adatbázisunkba

Ár (millió Ft):

Alapterület (㎡):

Szobák száma (db):