Vissza a találati listához

Tatabánya, 2 szobás tégla lakás eladó

Utoljára módosítva: 2018.03.19
Tatabánya, 2 szobás  tégla lakás eladó  (3945)Tatabánya, 2 szobás  tégla lakás eladó Tatabánya, 2 szobás  tégla lakás eladó Tatabánya, 2 szobás  tégla lakás eladó Tatabánya, 2 szobás  tégla lakás eladó Tatabánya, 2 szobás  tégla lakás eladó
Azonosító:DI3945
Kinálat jellege:eladó
Ingatlan típusa:lakás
Helység:Tatabánya
Szobák száma:2 + 0 fél 
Alapterület:55 m²
Emelet:4. emelet  
Irányár:
Hitel ajánlatot kérek
832
A hirdető adatai
Telek Bernadett
70 367 7606
telek.bernadett@dot-ing.hu
Dot-Ing Ingatlan és Hiteliroda
Oroszlányi Iroda
Oroszlány, Táncsics M. u. 4
Kapcsolatfelvétel
Biztonsági kód: 1 + 3 =
Érdekel az ingatlan
Ingatlan ismertetése Ismertetés
Részletek
Ingatlan ismertetése
Ne riassza el a magas ár!
Nézze,olvassa végig,és nem utolsó sorban számolja ki,ha mindezt a felújítási anyagokat/munkát és bútorokat kifizeti,mennyiből jön ki a végén..? Itt garantáltan nem kell a tisztasági festésen kívül semmit csinálnia hosszú évekig,sőt még bútor után sem kell feltétlenül futkosnia,mert a beépített bútorokon és gépeken felül megegyezés szerint a többi bútor is maradhat.
Amiről szó van,az nem más,mint a Dot-Ing Ingatlaniroda kínálatában lévő Tatabánya-Dózsakert fekvésű,2 szobás,55 nm-es lakás erkéllyel együtt egy 4 emeletes tömb legfelső szintjén. Az ingatlan nagyon alapos,mindenre kiterjedő felújításon és átalakításon esett át 2015-ben minőségi anyagokat,burkolatokat felhasználva.Az átalakítás során az eredeti konyhából félszoba lett,a konyha pedig bekerült a nappaliba.Ezenkívül a fürdőszobán is módosítottak,így egyedi megoldásként külön fürdő/wc-je lett a lakásnak.Ami az általános felújításokon felül történt (összes vezeték cseréje,burkolatok,kapcsolók,radiátorok,összes nyílászáró cseréje redőnyökkel,szúnyoghálóval) az a szobák belső falainak szigetelése és egy villany kandalló beépítése az ingatlan jó hangulatát megteremtve.Az erkély burkolata műfű.Parkolási lehetőség a ház körül megoldott.
Az épületen a tető-és oldalfalak szigetelése,ablakok cseréje már megtörtént,a közeljövőben pedig a homlokzat is szigetelve lesz,valamint az egyébként is jó állapotban lévő lépcsőház teljes felújítása van tervben. Ennél többet nem is kell is mondjak arról,hogy egy olyan lakóközösség lakja a lépcsőházat,akiknek fontos a tiszta,rendezett környezet.
A vételár részét képezi a konyhabútor beépített gépeivel együtt(szagelszívó,gáz,kerámialapos főzőlap villanysütővel együtt,mosogatógép,mosó-szárítógép), előszobai beépített szekrény.
Jöjjön,nézze meg,győződjön meg róla személyesen is,hogy mennyire jó hangulata van a lakásnak,képzelje el életét itt.
Érdeklődni:Telek Bernadett 06703677606
INGYENES hitelszűrés/hitelügyintézés több bank ajánlatából,CSOK ügyintézés,teljes lebonyolítás jogi háttérrel.
Részletek
Hasonló ingatlanok
Tatabánya 67 m² es tégla lakás
17 000 000 Ft Ft
bővebben
Tatabánya 66 m² es tégla lakás
17 000 000 Ft Ft
bővebben
Tatabánya 66 m² es tégla lakás
17 000 000 Ft Ft
bővebben
Tatabánya 67 m² es tégla lakás
17 000 000 Ft Ft
bővebben
Tatabánya 69 m² es tégla lakás
17 899 999 Ft Ft
bővebben

További eladó lakások Tatabánya »

További eladó ingatlanok Tatabánya »

Eladó lakás Tata Eladó lakás Tatabánya Eladó lakás Komárom Eladó lakás Oroszlány Eladó Ácsi ingatlanokEladó Mosonmagyaróvári ingatlanokEladó Komáromi ingatlanokEladó Dunaszigeti ingatlanokEladó Hegyeshalomi ingatlanokEladó Tatabányai ingatlanokEladó Tatai ingatlanokEladó Szomódi ingatlanokEladó Dunaszentmiklósi ingatlanokEladó Baji ingatlanokEladó Környei ingatlanokEladó Oroszlányi ingatlanokEladó Vértesszőlősi ingatlanok
Dot-Ing Ingatlan és Hiteliroda
Tata, Ady Endre út 29-31.
Központi telefonszám.: 06-34/303-127
E-mail: info@dot-ing.hu
Irodáink
Adószámunk: 14279841-2-11

Navigáció