Vissza a találati listához

Mosonmagyaróvár, 3 szobás tégla lakás eladó

Utoljára módosítva: 2018.03.21
Mosonmagyaróvár, 3 szobás  tégla lakás eladó  (3943)Mosonmagyaróvár, 3 szobás  tégla lakás eladó Mosonmagyaróvár, 3 szobás  tégla lakás eladó Mosonmagyaróvár, 3 szobás  tégla lakás eladó Mosonmagyaróvár, 3 szobás  tégla lakás eladó Mosonmagyaróvár, 3 szobás  tégla lakás eladó
Azonosító:DI3943
Kinálat jellege:eladó
Ingatlan típusa:lakás
Helység:Mosonmagyaróvár
Szobák száma:3 + 0 fél 
Alapterület:133 m²
Emelet:földszint  
Irányár:
Hitel ajánlatot kérek
832
A hirdető adatai
Ekker Károly
06304544826
ekker.karoly@dot-ing.hu
Dot-Ing Ingatlan és Hiteliroda
Mosonmagyaróvári Iroda
Mosonmagyaróvár, Kiserdő út. 1.B.
Kapcsolatfelvétel
Biztonsági kód: 2 + 1 =
Érdekel az ingatlan
Ingatlan ismertetése Ismertetés
Részletek
Ingatlan ismertetése
Mosonmagyaróváron eladó ez a hagyományos építésű tégla lakás és üzlethelység a hozzá tartozó udvarrésszel.
Az utcafronti üzlethelység igényesen felújított, akár azonnal bérbeadható, vagy megnyitható. A felújítás során igényes anyagok kerültek beépítésre, a nyílászárók fából készültek, hőszigetelt üvegezéssel. A fűtésről kondenzációs gázkazán gondoskodik, míg a nyári meleget klíma segít elviselhetővé tenni. Gyakorlatilag egy üzletsoron a város ütőerén helyezkedik el.
A lakás felújítás után egy család kényelmes lakhelyűé szolgálhat, de alkalmas arra is, hogy két egyszobás lakássá alakítva bérbeadásból termeljen jövedelmet.
Az ingatlan 3,7 m belmagassága lehetővé teszi, hogy a szobák területét galéria beépítésével növeljék meg.

Az eladásra kínált ingatlan tetőzete felújításra került, új lécezést, párazáró fóliát és héjalást kapott. Elvégezték a falak vízszigetelését is bitumenes vízszigetelő lemezek segítségével.
Az üzlet rész 55 nm alapterületű egybenyitott eladótérből áll, amely 10 nm-en galériázott, valamint egy mosdó tartozik még hozzá.

A lakás 78 nm alapterületű, amelyben két szoba, egy eddig műhelyként használt helység, két kamra, konyha előszoba és fürdő található, de a helységbeosztás módosítható. A fűtést jelenleg cserépkályha biztosítja, de a gáz bevezetésre került.
Az ingatlan lakásként szerepel az ingatlannyilvántartásban önálló helyrajzi számon, így banki hitellel is megvásárolható.

Amennyiben a lakás megvásárlásához banki finanszírozást vagy állami támogatást is szeretne igénybe venni bankfüggetlen hiteltanácsadóként is állok rendelkezésre.

Keressen elérhetőségeimen:
- mobil: +36 30 454 48 26
- email: ekker.karoly@dot-ing.hu
- iroda: DOT-ING Ingatlan és Hiteliroda Mosonmagyaróvár, Kiserdő utca 1.
Részletek
Hasonló ingatlanok
Mosonmagyaróvár 109 m² es tégla lakás
27 000 000 Ft Ft
bővebben
Mosonmagyaróvár 70 m² es tégla lakás
32 000 000 Ft Ft
bővebben

További eladó lakások Mosonmagyaróvár »

További eladó ingatlanok Mosonmagyaróvár »

Eladó lakás Tata Eladó lakás Tatabánya Eladó lakás Komárom Eladó lakás Oroszlány Eladó Ácsi ingatlanokEladó Mosonmagyaróvári ingatlanokEladó Komáromi ingatlanokEladó Dunaszigeti ingatlanokEladó Hegyeshalomi ingatlanokEladó Tatabányai ingatlanokEladó Tatai ingatlanokEladó Szomódi ingatlanokEladó Dunaszentmiklósi ingatlanokEladó Baji ingatlanokEladó Környei ingatlanokEladó Oroszlányi ingatlanokEladó Vértesszőlősi ingatlanok
Dot-Ing Ingatlan és Hiteliroda
Tata, Ady Endre út 29-31.
Központi telefonszám.: 06-34/303-127
E-mail: info@dot-ing.hu
Irodáink
Adószámunk: 14279841-2-11

Navigáció